Kampioenschappen 2019

De najaarsklassiekers 2019 kennen dit jaar 4 verschillende kampioenschappen:

Keizer Genraal, 1 kampioen (punten van het Onaangewezen kampioenschap + Aangewezen kampioenschap). Deze kampioen mag zich winnaar van de najaarsklassiekers 2019 noemen. De winnaar wint een GIANT Fiets en een grote wisselbeker.

Onaangewezen kampioenschap, (1 op 10 verfijnd) met 1 aftrekvlucht (voorwaarden voor een te winnen kampioenschap is wel dat de deelnemer 5 vluchten mee heeft gedaan). Deze catergorie kent 10 kampioenen. De Keizer Generaal kan geen prijs winnen in dit kampioenschap. De hoofdprijs in deze categorie is een IPad. Daarnaast heel wat leuke prijzen met veel vis.

Aangewezen kampioenschap, (1 vd 2 bovenste twee vd lijst) met 1 aftrekvlucht (voorwaarden voor een te winnen kampioenschap is wel dat de deelnemer 5 vluchten mee heeft gedaan). Deze catergorie kent 10 kampioenen. De Keizer Generaal kan geen prijs winnen in dit kampioenschap. De hoofdprijs in deze categorie is een luxe Visschotel. Daarnaast heel wat leuke prijzen met veel vis.

Duifkampioenschap over 5 vluchten. 5 kampioenen. De hoofdprijs in deze catergorie is een luxe Visschotel. Daarnaast heel wat leuke prijzen met veel vis.

Per district zijn er 3 onaangewezen kampioenen.


Reacties zijn gesloten.