Burdinne 08-10-2022

Update 7:30 uur: vandaag staan er 1.864 duiven in Roye voor de westlijn en 1.703 duiven in Burdine voor de westlijn. De vraag van vandaag is wie gaat de Combinatie Geutkens uit Amsterdam van de titel afhouden?

Eerste waarneming is de westlijn er goed uit ziet, de condities op de losplaats Roye zijn nog niet goed genoeg, maar goed eerst moet de zon op komen en dan zien we hoe hard dit verbetert. De wind op die lijn is zwak WNW.

Eerste waarneming voor de oostlijn is dat de buien in Oosten aan het wegtrekken zijn, in het Noorden blijven in de ochtend nog enkele buien komen. Daarnaast is het zicht op deze lijn nog niet oké. Het ziet er naar uit dat we voor die lijn iets meer geduld moeten hebben, maar als de omstandigheden opknappen, wordt het een mooie duivendag. De wind op die lijn is zwak WZW.

Update 9.25 uur: Roye had een super vertrek. De begeleider maakt zich klaar in Burdinne om te lossen

De duiven in Burdinne worden gelost om 9.40 uur, onder geweldige omstandigheden. De wind is WZW3, draaiend naar W3. Iedereen veel succes en vooral veel wacht plezier.

Piebe Wiersma hartelijk dank voor alle goede zorgen over onze duiven. Het vervoeren, het verzorgen en het lossen is perfect door je verzorgd. Bedankt namens alle deelnemers en de organisatie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.