Giant Najaarsklassiekers 2021 Nieuwsbrief 2

Sportvrienden,

De wereld is door corona volledig op zijn kop komen te staan. Gelukkig komt er wel enig licht aan de eind van de tunnel.

We hebben met het uitreiken van de prijzen over het jaar 2020 gewacht tot we het op een verantwoorde manier kon laten plaats vinden. De prijzen werden van 23 juni t/m 26 juni uitgereikt in het inkorflokaal waaruit u in 2020 hebt deelgenomen aan de najaarsklassiekers.

Inmiddels zijn wij druk met de organisatie van de editie 2021, dit wordt voor ons de 16e keer op rij de speciale najaarsvluchten vanuit Urk voor u te organiseren.

De NPO is afgelopen winter gestart met nieuwe regelgeving ook voor de najaarsvluchten, alle consequenties zijn voor ons nog niet helemaal duidelijk. Wij wachten op nog een aantal antwoorden vanuit Papendal.

Overigens om alle misverstanden weg te nemen wil wij aangeven dat wij een goede verstandhouding hebben met de Nationale bond. Het is belangrijk dat we in alle geledingen van onze geweldige hobby positief met elkaar optrekken. Onze organisatie probeert de duivensport een positieve uitstraling te geven, zowel intern als extern, het is daarom een goede zaak dat we goede banden hebben met alle geledingen binnen onze bond.

Na het ingewikkelde jaar 2020, proberen we weer een aantrekkelijk programma voor te leggen aan de leden van de afdeling 5,6,7,8,9,10 en 11. Waarbij we als eerste gericht zijn op de leden van de afdelingen 5,6,7,10 en 11, maar waarbij de leden van de afdelingen 8 en 9 zo bij in kunnen schuiven. En de leden van de andere 4 afdelingen zijn van harte welkom, indien zij dit wensen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.