Boxtel en Niergnies uitgesteld tot zondag 25 september 2022

Boxtel en Niergnies worden uitgesteld naar morgen zondag 25 september. Wij zien vandaag onvoldoende goede kansen om te lossen. De weerkaarten voor morgen zijn gunstig. Iedereen een fijne zaterdag, tot morgen
Update 24 september 00.30 uur: de weerkaarten net bekeken. Helaas lijken de  voorspelde weerbeelden uit te komen. We staan voor een totaal verregende dag. Rond 08.00 uur gaan we de weerkaarten verder bekijken. De voorspellingen voor de zondag zijn heel hoopgevend.
Update 24 september 07:30: de meeste van u zijn vanmorgen opgestaan met het geluid van regen, we houden de ontwikkelingen de komende uren in de gaten, maar de weerkaarten zijn niet hoopvol voor vandaag. Het lijkt meer het weer voor een goede puzzel of een bordspel, dan voor buitensporten en duivensport.
Update 24 september 10:30 uur: we hebben alles bekeken, ook alternatieve maar we zijn niet hoopvol. Wij staan op het standpunt dat als we gaan rijden, dat er een grote kans op lossen moet zijn. Het rijden zou nog meegenomen kunnen worden aan de Oostkant. Aan de Oostkant zien we het nog wel gebeuren dat collega organisaties wel gaan lossen, wij voelen er niets voor om op een half kansje te lossen als morgen de omstandigheden meer dan goed zijn. Wij gaan binnen een uur definitieve besluiten nemen.
Het is overigens niet overal in Nederland slecht weer, dit is het weerbeeld bij onze deelnemer vanaf Vlieland, goed genoeg om te lossen:
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.