Giant Najaarsklassiekers 2022 Nieuwsbrief 5

Sportvrienden,

 

De najaarsklassiekers zijn in volle gang.

 

Waar tot vorige week het weer een obstakel was hebben we deze week een hele goede week met hele mooie vluchten gehad en ziet het er naar uit dat we ook een prachtige afsluiting te gemoed zien.

 

Inmiddels hebben we al 197 prijzen kunnen verdelen en uiteindelijk zullen het er 371 worden.

 

Het vluchtverslag van de derde wedstrijdvlucht is toegevoegd aan deze nieuwsbrief.

 

De bonnen voor het Goede doel loopt op volgende week ten einde via www.duivenveilingen.com, dus neem een kijkje om een mooie versterking voor het komende jaar uit te zoeken. De lijst met aanbiedingen is bijgevoegd bij deze nieuwsbrief.

 

Wij willen de compuclub bedanken voor het vele werk wat ze voor ons doen, alles ziet er perfect uit en het neemt veel werk van onze organisatie uit handen.

 

Wij willen de duivensportbond bedanken voor de adequate en deskundige informatie van de laatste dagen rondom de ophokplicht.

 

Wij wensen iedereen veel succes en vooral veel plezier tijdens deze editie van de najaarsklassiekers.

 

 

 

 

 

Feestavond

Op zaterdag 15 oktober vind er een grote feestavond plaats op Urk. Op deze avond worden alle prijzen uitgereikt en wordt er een waar feest van gemaakt, een beetje op de ouderwetse manier, bingo’tje, loterijtje, etc.

Het is zeker de moeite waard om af te reizen naar Urk, misschien is het leuk dit te combineren met een bezoek aan dit mooie vissersdorp.

We rekenen er op dat iedereen persoonlijk zijn prijzen komt afhalen, wij steken er veel tijd en energie in om een mooie prijstafel voor jullie/u te bewerkstelligen, het is een compliment naar de organisatie als u deze ook komt afhalen. De deuren gaan om 17.00 uur open en om 18.00 uur starten we met de jeugd, gevolgd door de dames. Het wordt een gezellige avond met veel mensen, dus wees op tijd om een mooie plek te bemachtigen. Het officiële programma sluit ongeveer om 22.30 met de kampioenen van 2021 en 2022 en het uitreiken van de cheque aan het goede doel.

 

 

Hoofdsponsor

Voor 2022 zal Giant Bicycles uit Lelystad wederom als hoofdsponsor optreden voor de Najaarsklassiekers. Wij zijn onze hoofdsponsor dankbaar voor de in ons gestelde vertrouwen. Helaas zullen wij na dit jaar afscheid moeten nemen van deze sponsor

Naast voor de prijzen van de jeugd, ladies leage en algemeen stellen zij ook dit jaar weer een fiets beschikbaar voor de winnaar van de Najaarsklassiekers. In de Tour de France kunt u zien wat u allemaal met zo’n fiets kan.

Wilt u de toekomstige hoofdsponsor worden van onze organisatie, dan bent u van harte welkom. Meld u zich bij de sponsorcommissie.

 

 

 

Compuclub

De compuclub is ook een belangrijke sponsor van onze organisatie. Zij rekenen belangeloos voor onze de uitslagen uit en op deze manier kunnen we het hele land informeren over de uitkomsten van de wedstrijden. Wij zijn dankbaar voor deze samenwerking.

Andere Sponsors

Een hele groep Urker ondernemingen die ons al 17 jaar terzijde staan om de prijzen tegen een zo laag mogelijk tarief binnen te halen.

www.duivenveilingen.com die voor onze organisatie de bonnenverkoop voor het goede doel regelen en belangeloos via hun site laten lopen.

 

Goede Doel

Sinds de start van de najaarsklassiekers, voorheen taartvluchten, op Urk organiseren wij deze vluchten om de maatschappelijke betrokkenheid van ons sport te tonen aan de buitenwereld. Wij hebben vele jaren geld opgehaald voor het RonaldMcDonaldhuis in Leeuwarden en na het sluiten van deze vestiging doen wij dit voor het RonaldMcDonaldhuis in Beesterzwaag.

Dit huis verzorgt opvang voor kinderen met ernstige ziektes, die tijdelijk zoveel verpleegt moeten worden dat dit thuis onmogelijk is. Het RonaldMCDonaldhuis kenmerkt zich door ruimte te bieden dat familie dicht bij de patiënt kan blijven. Naast deze activiteit bied dit RonaldMcDonaldhuis ruimte voor vakanties voor gezinnen waar een normale vakantieplek onmogelijk is vanwege ziekte van een van de kinderen binnen het gezin.

Wij hebben in al die jaren al bijna 50.000 euro opgehaald voor dit goede doel en zijn van plan dit goede doel nog vele jaren te steunen.

De bonnen zullen worden verkocht via www.duivenveilingen.com . en lopen af op 11-12-13 en 14 oktober, dus wees er snel bij.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.